BEZOEKADRES
CONTACT

T : +31(0) 614816708

E: info@panarchitects.nl

PAN ARCHITECTS
We verlenen volledige architectonische diensten in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en eindgebruikers, om gebouwen en plekken te creëren die een positieve invloed op het leven van mensen hebben en een genot zijn om te beleven.
PAN Architects heeft veel ervaring in het realiseren van mooie en praktische woningen, uitbreidingen en verbouwingen van huizen in Noord-Holland.
Download het Welkomstpakket voor nieuwe klanten

Laat uw huis realiseren door PAN Architects 

Als architectenbureau kunnen wij u begeleiden bij het bouwen van uw eigen woning op een stuk bouwgrond. Dit biedt unieke voordelen ten opzichte van traditionele bouwmethoden, omdat u actief kunt deelnemen aan zowel het ontwerp als de constructie van uw woning. 

Met onze expertise kunnen wij uw ideeën omzetten in een realiseerbaar en functioneel ontwerp. Wij begeleiden u gedurende het hele proces, van concept tot oplevering. Dit omvat technische kennis, advies over bouwvoorschriften en vergunningen, en coördinatie van de verschillende betrokken partijen. 

Dankzij onze ervaring en kennis van de bouwsector kunnen wij eventuele uitdagingen aangaan en ervoor zorgen dat uw zelfbouwproject succesvol wordt gerealiseerd.

Unieke projecten op maat: Schuurwoning Nieuwe Niedorp als inspirerend voorbeeld.

Onze focus op unieke projecten die aansluiten bij persoonlijke smaak, levensstijl en gezinsbehoeften van de opdrachtgever komt duidelijk naar voren in een recent woningproject in Nieuwe Niedorp. Daar hebben we een schuurwoning gerealiseerd die perfect past binnen de traditionele bouwstijl van Terdiek en tegelijkertijd is uitgerust met moderne voorzieningen. Voor meer details kunt u ons project Schuurwoning Nieuwe Niedorp bekijken. 

Inspirerende ruimtes creëren

Bij PAN Architects realiseren we ontwerpen die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel zijn. De Schuurwoning Nieuwe Niedorp is een uitstekend voorbeeld hiervan. Deze woning is perfect geïntegreerd in de landelijke omgeving van Terdiek en biedt een krachtig, modern en duurzaam woonconcept. We creëren inspirerende ruimtes die een gevoel van thuis oproepen, of het nu gaat om een strakke, moderne woonkamer of een gezellige landelijke keuken.

Wilt u meer weten over hoe u stapsgewijs uw eigen huis in zelfbouw kunt realiseren?

Lees het gedetailleerde, stap-voor-stap proces. De architect legt u zelf de details uit, zodat u met vertrouwen aan de slag kunt gaan met het bouwen van uw droomwoning.

Duurzaamheid als leidend principe

Bij ons architectenbureau staat duurzaamheid centraal. We ontwerpen huizen met minimale milieu-impact en omarmen de groeiende vraag naar duurzaamheid en ‘circulair’ bouwen. Onze focus ligt op energie-efficiëntie en het gebruik van milieuvriendelijke bouwmethoden, zoals CLT-bouw. CLT staat voor Cross-Laminated Timber en maakt gebruik van massieve houten panelen voor wanden, vloeren en daken. Deze panelen bieden voordelen zoals snelle bouwtijden, duurzaamheid en ontwerpflexibiliteit. Ontdek hier meer over de voordelen van CLT-bouw. 

Inzicht in bouwkosten en planning.

Om u een helder beeld te geven van de kosten, bieden we vooraf vastgestelde ontwerpkosten per bouwfase aan, zodat u volledig inzicht heeft in de financiële aspecten van uw project. Dit stelt u in staat om goed geïnformeerde beslissingen te nemen en uw budget effectief te beheren. Voor meer informatie over de stapsgewijze benadering van het bouwproces en een schatting van de kosten, kunt u ons Stappenplan Huis Bouwen en de Richtprijs Bouwkosten Nieuwbouw Huis raadplegen. 

Wat onze klanten zeggen

Geweldige Ervaring met PAN Architects - Betrouwbaar, Creatief en Punctueel! We hebben met veel plezier samengewerkt met PAN Architects. Ze zijn super betrouwbaar en komen altijd hun afspraken na. Hun creatieve ideeën hebben onze projecten naar een hoger niveau getild. Ze werkten snel en waren altijd op tijd, wat ons veel vertrouwen gaf. Het team was ook erg vriendelijk en luisterde goed naar onze wensen. We zijn zeer tevreden en bevelen PAN Architects van harte aan voor elk architecturaal project!

Julian Clarkson Verbouwing Bergen NH

Onze ervaring met PAN Architects was een bevestiging dat verbouwen, zelfs in uitdagende omstandigheden, kan leiden tot prachtige resultaten. We zouden niet aarzelen om PAN Architects aan te bevelen aan iedereen die op zoek is naar een architectenbureau dat luistert, creatieve oplossingen biedt en een diep respect heeft voor de emotionele waarde van een huis.

Fam. Bennis Transformatie woonhuis Zwaag

Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor het geweldige werk dat PAN Architects heeft geleverd bij het ontwerp van onze aanbouw. Vanaf het allereerste overleg waren ze helder, duidelijk en zeer professioneel. Ik kan het team van de architect en constructeur niet genoeg aanbevelen. Hun professionaliteit, betrokkenheid en vermogen om mee te denken in oplossingen maken hen tot uitstekende partners voor elk bouwproject. Als je op zoek bent naar een succesvolle en plezierige ervaring bij het ontwerpen van je droomhuis, dan moet je absoluut met dit team samenwerken. Gustavo en Roxana, nogmaals bedankt voor jullie fantastische werk!

Machteld en Rob Duurhoud - de Kreij Uitbouw Keuken Wognum

Bij PAN architects kun je terecht voor uitdagende ontwerpen die goed doordacht zijn. We zijn door Gustavo en Roxana super goed geholpen tijdens het gehele proces. Wat in ons geval soms flink uitdagend was.

Fam. van der Star CLT woning Broek op Langedijk

Tijdens dit vrijblijvende adviesgesprek kunt u uw wensen bespreken en samen met ons de mogelijkheden verkennen. Volg de link om een afspraak te maken.

Wat is CLT en waarom is het belangrijk voor duurzame architectuur?

Cross-Laminated Timber (CLT), oftewel kruislings gelamineerd hout, is een bouwmateriaal dat steeds meer erkenning krijgt vanwege zijn duurzaamheidsvoordelen en de esthetische mogelijkheden die het biedt voor het bouwen van structuren. Als we CLT in het perspectief van duurzaamheid plaatsen, zijn er meerdere niveaus waarop dit materiaal positief bijdraagt aan zowel het bouwproces als de uiteindelijke constructie.

Verbouwing Hillegom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minimalisme in steen

Een bijzonder robuust ontworpen huis voor een gezin van drie personen. Sober en toch verfijnd biedt het huis terughoudendheid in de vertrekken die de gebruikers. Dit gebouw is een opeenvolging van externe en interne ruimten die spelen met de begrippen stevigheid en transparantie, geslotenheid en openheid, ze vullen elkaar aan om een hedendaagse leefruimte te scheppen.  

Hybride woon-werk uitbreiding

Architectonische ritmiek en samenspel tussen materiaal en de verticaliteit.

Schuurwoning Nieuwe Niedorp

Met de schuurwoning typologie als basis sjabloon, werden de massa’s opgedeeld volgens een verhoudingsleer afgeleid van de gulden snede. De verhouding van 1 staat op 1,61 staat in overeenstemming met alle zichtbare delen van de bouw, wat zorgde voor een vertrouw en logisch voorkomen van de hoofdcompositie.

 

 

Wonen aan het water

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kantoor Veghel

Het gebouw balanceert licht en massa, openheid en beslotenheid, zowel binnen als buiten. Een groot atrium van twee verdiepingen hoog verbindt de receptie en flexibele werkruimten op de begane grond met de speciale kantoren op de eerste verdieping. De gemeenschappelijke ruimte is verdeeld over de hele voorgevel, met weidse uitzichten naar buiten. De ritmische, smalle zijopeningen worden gecomplementeerd door dakramen boven het atrium in dezelfde ritmiek, zodat overal daglicht binnenvalt.

Transformatie boerderij tot stadswoning

Een gezinsvriendelijke, lichte en open omgeving te creëren: een huis met verfijnde eenvoud, intelligent ruimtegebruik, moderne hedendaagse accenten, maar met respect voor het originele gebouw.  

Over Ons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brasserie Radboud

Het restaurant D’Moriaan is gevestigd in een van de oudste historische panden van Warmenhuizen. Na een succesvolle crowdfundingsactie kregen we de opdracht om het interieur van het restaurant opnieuw in te richten en de aangrenzende feestzaal om te vormen tot een moderne, stijlvolle brasserie.

Heerbestemming Alkmaar

Een moderne kantoor in een oud industrieel pakhuis met verborgen kwaliteiten, in de wijk Viaanse Molen in Alkmaar.