BEZOEKADRES

Stationsplein 99-301

1703 WE, Heerhugowaard

CONTACT

T : +31(0) 614816708

E: info@panarchitects.nl

PAN ARCHITECTS
We verlenen volledige architectonische diensten in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en eindgebruikers, om gebouwen en plekken te creëren die een positieve invloed op het leven van mensen hebben en een genot zijn om te beleven.
PAN Architects heeft veel ervaring in het realiseren van mooie en praktische woningen, uitbreidingen en verbouwingen van huizen in Noord-Holland.
Download het Welkomstpakket voor nieuwe klanten

 

PAN Architecten kreeg de opdracht van Stichting Ronduit om het interieur voor hun nieuwe hoofdkantoor te ontwerpen. In de wijk Viaanse Molen in Alkmaar vonden we een oud industrieel pakhuis met verborgen kwaliteiten achter een gesloten gevel. Door het volledig te strippen kwam de essentie van de structuur aan het licht: een homogeen raster van slanke, stalen kolommen, die een expressief metalen dak dragen. Op basis van dat raster hebben we de bestaande gevels doorbroken met grote ramen, die voor natuurlijk daglicht en doorkijkjes naar buiten zorgen. Het hart van dit gebouw wordt gevormd door de zwevende kubus, een ontmoetingsruimte die uitkijkt op de informele ontspanningsruimte en de open indeling van de begane grond.

 

 

Colophon

Functie                                 Kantoor
Plaats                                   ALKMAAR
Oppervlakte                         500 m2
Oplevering                           2017

 

Kijk veder

Bekijk gerelateerde projecten.

5 Appartamenten binnenstad Alkmaar | Nieuwbouw

Verbouw praktijk en woning | Verbouw

Brasserie Radboud | Verbouw