BEZOEKADRES

Stationsplein 99-301

1703 WE, Heerhugowaard

CONTACT

T : +31(0) 614816708

E: info@panarchitects.nl

PAN ARCHITECTS
We verlenen volledige architectonische diensten in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en eindgebruikers, om gebouwen en plekken te creëren die een positieve invloed op het leven van mensen hebben en een genot zijn om te beleven.
PAN Architects heeft veel ervaring in het realiseren van mooie en praktische woningen, uitbreidingen en verbouwingen van huizen in Noord-Holland.
Download het Welkomstpakket voor nieuwe klanten

Wij zijn PAN Architects, architecten en bouwkundigen

PAN Architects is een veelzijdig architectenbureau, gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van nieuwbouwprojecten, verbouwingen en de transformatie van bestaande gebouwen. Onze aanpak is gericht op het maximaliseren van zowel gebruikswaarde als belevingswaarde, waarbij we op maat gemaakte oplossingen bieden voor een breed scala aan klanten, van particulieren die hun droomhuis willen realiseren tot zakelijke klanten die op zoek zijn naar unieke, functionele ruimtes.

Persoonlijke begeleiding voor unieke projecten

We erkennen de uniciteit van elk project en bieden gepersonaliseerde begeleiding tijdens het gehele traject. Onze aanpak omvat ondersteuning bij strategische keuzes op basis van grondige analyses en evaluaties, het in acht nemen van verschillende belangen en doelstellingen en het coördineren en betrekken van alle relevante actoren. We faciliteren dialoog om draagvlak te creëren, de betrokkenheid te vergroten en een ontwerp te leveren dat aansluit bij de behoeften en wensen van de gebruikers.

Uitgebreide diensten: van ontwerp tot bouwbegeleiding

Onze diensten omvatten onder andere ontwerp, begeleiding bij de WABO-procedure, bouwkostenbegeleiding, het leveren van bestek- en werktekeningen, en bouwbegeleiding. Met PAN Architects bent u verzekerd van een efficiënte en vakkundige partner voor uw bouwproject.

Duurzaamheid en ecologie als fundament

Bij ons architectenbureau omarmen we de groeiende vraag naar hogere duurzaamheidseisen. We begrijpen het belang van duurzaam en ‘circulair’ ontwerpen. Onze focus ligt op energie-efficiëntie en het gebruik van milieuvriendelijke bouwmethoden en duurzame materialen. 

Wij realiseren projecten binnen budget

Onze aanpak richt zich op het leveren van resultaten die voldoen aan de doelen en budgetten van onze klanten. Met heldere communicatie en continue kostenmonitoring blijven we op koers en kunnen we tijdig eventuele problemen aanpakken. 

De meerwaarde van onze lokale kennis

Door onze kennis en sterke relaties met regionale aannemers en vak bedrijven, garanderen we een succesvolle uitvoering van uw project, met inachtneming van plaatselijke bouwstijlen en regelgeving, wat bijdraagt aan een soepel projectverloop. 

Onze aanpak in het zakelijke segment

Onze dienstverlening strekt zich uit tot een brede klantengroep, waaronder individuele gebouweigenaren, architectenbureaus en bedrijven. Met technische en esthetische expertise, ondersteund door geavanceerde 3D/BIM-tools, leveren wij efficiënte en nauwkeurige resultaten voor al onze projecten aan onze diverse klantenkring. 

Ons team

We zijn een klein, hecht team met diverse vaardigheden en perspectieven, en we delen een gemeenschappelijke kijk op de essentie van architectuur en het leven. U zult dit zeker waarderen. Bovendien kunt u erop vertrouwen dat degene die de initiële ontwerpschets maakt, ook verantwoordelijk is voor de uitwerking tot in de laatste puntjes.

Lego Architecture

Minimalisme in steenarchitectuur

Een bijzonder robuust ontworpen huis voor een gezin van drie personen. Sober en toch verfijnd biedt het huis terughoudendheid in de vertrekken die de gebruikers. 

Roxana Palfi

Ir. Architect

Roxana Palfi is een essentiële schakel in ons team bij PAN Architects. Het sleutelbegrip in haar werk is ‘balans’, wat tot uiting komt in haar streven naar een evenwicht tussen functionaliteit en esthetiek in haar ontwerpen. Ze bereikt dit door een efficiënt gebruik van ruimte, optimale benutting van natuurlijk licht, een naadloze integratie met de buitenruimte en het gebruik van hoogwaardige materialen en afwerkingen. Dit resulteert in ruimtes die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk zijn. Roxana combineert vakkundig traditionele en moderne ontwerptechnieken. Dit leidt tot innovatieve ruimtes die zowel bruikbaar als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Roxana Palfi

Ir. Architect

Architectenregister nummer: 1.100715.006

Gustavo Nascimento

Ir. Architect

Architectenregister nummer: 1.110401.014

Gustavo Nascimento

Ir. Architect

Gustavo Nascimento, medeoprichter van PAN Architects, is een waardevolle spil in ons team. Met brede kennis en vaardigheden kan hij effectief reageren op diverse uitdagingen en vraagstukken, waardoor hij een belangrijk onderdeel van elk project is. Gustavo beheerst geavanceerde 3D/BIM-tools en rekenmodellen, wat een sterke technische basis biedt. Bovendien legt hij nadruk op persoonlijke aandacht en hecht hij waarde aan de menselijke aspecten van elk project. Deze gedegen aanpak zorgt voor technisch solide en klantgerichte projecten die voldoen aan zowel technische eisen als klantverwachtingen.

Onze klant aan het word

“Onze ervaring met PAN Architects was een bevestiging dat verbouwen, zelfs in uitdagende omstandigheden, kan leiden tot prachtige resultaten. We zouden niet aarzelen om PAN Architects aan te bevelen aan iedereen die op zoek is naar een architectenbureau dat luistert, creatieve oplossingen biedt en een diep respect heeft voor de emotionele waarde van een huis.”

Fam. Bennis

Wat is CLT en waarom is het belangrijk voor duurzame architectuur?

Cross-Laminated Timber (CLT), oftewel kruislings gelamineerd hout, is een bouwmateriaal dat steeds meer erkenning krijgt vanwege zijn duurzaamheidsvoordelen en de esthetische mogelijkheden die het biedt voor het bouwen van structuren. Als we CLT in het perspectief van duurzaamheid plaatsen, zijn er meerdere niveaus waarop dit materiaal positief bijdraagt aan zowel het bouwproces als de uiteindelijke constructie.

Verbouwing Hillegom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minimalisme in steen

Een bijzonder robuust ontworpen huis voor een gezin van drie personen. Sober en toch verfijnd biedt het huis terughoudendheid in de vertrekken die de gebruikers. Dit gebouw is een opeenvolging van externe en interne ruimten die spelen met de begrippen stevigheid en transparantie, geslotenheid en openheid, ze vullen elkaar aan om een hedendaagse leefruimte te scheppen.  

Hybride woon-werk uitbreiding

Architectonische ritmiek en samenspel tussen materiaal en de verticaliteit.

Schuurwoning Nieuwe Niedorp

Met de schuurwoning typologie als basis sjabloon, werden de massa’s opgedeeld volgens een verhoudingsleer afgeleid van de gulden snede. De verhouding van 1 staat op 1,61 staat in overeenstemming met alle zichtbare delen van de bouw, wat zorgde voor een vertrouw en logisch voorkomen van de hoofdcompositie.

 

 

Wonen aan het water

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kantoor Veghel

Het gebouw balanceert licht en massa, openheid en beslotenheid, zowel binnen als buiten. Een groot atrium van twee verdiepingen hoog verbindt de receptie en flexibele werkruimten op de begane grond met de speciale kantoren op de eerste verdieping. De gemeenschappelijke ruimte is verdeeld over de hele voorgevel, met weidse uitzichten naar buiten. De ritmische, smalle zijopeningen worden gecomplementeerd door dakramen boven het atrium in dezelfde ritmiek, zodat overal daglicht binnenvalt.

Transformatie boerderij tot stadswoning

Een gezinsvriendelijke, lichte en open omgeving te creëren: een huis met verfijnde eenvoud, intelligent ruimtegebruik, moderne hedendaagse accenten, maar met respect voor het originele gebouw.  

Over Ons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brasserie Radboud

Het restaurant D’Moriaan is gevestigd in een van de oudste historische panden van Warmenhuizen. Na een succesvolle crowdfundingsactie kregen we de opdracht om het interieur van het restaurant opnieuw in te richten en de aangrenzende feestzaal om te vormen tot een moderne, stijlvolle brasserie.

Heerbestemming Alkmaar

Een moderne kantoor in een oud industrieel pakhuis met verborgen kwaliteiten, in de wijk Viaanse Molen in Alkmaar.