BEZOEKADRES
CONTACT

T : +31(0) 614816708

E: info@panarchitects.nl

PAN ARCHITECTS
We verlenen volledige architectonische diensten in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en eindgebruikers, om gebouwen en plekken te creëren die een positieve invloed op het leven van mensen hebben en een genot zijn om te beleven.
PAN Architects heeft veel ervaring in het realiseren van mooie en praktische woningen, uitbreidingen en verbouwingen van huizen in Noord-Holland.
Download het Welkomstpakket voor nieuwe klanten

Verbouw Herenhuis Hillegom

Het project beoogt de rijke historie van het herenhuis in ere te houden en tegelijkertijd moderne functionaliteiten en hedendaagse designelementen naadloos te integreren.

De interieur ontwerp is prachtig in balans. Zowel kalm als opwindend. Elegant en eenvoudig. Romantisch en speels. Ongedwongen en chique.

Onze ontwerpbenadering draait om een harmonieuze samensmelting van contrasterende elementen. Binnen het herenhuis hebben we zorgvuldig een sfeer gecreëerd die het volgende omvat:

  • Rust en Opwinding: Zachte kleurenpaletten, subtiele texturen en natuurlijk licht voor een serene ambiance. Levendige tinten, dynamische patronen en boeiende artistieke elementen zorgen voor opwinding.
  • Elegantie en Eenvoud: Verfijnde materialen, hoogwaardige afwerkingen en prachtige details brengen tijdloze elegantie tot leven. Strakke lijnen en opgeruimde ruimtes benadrukken ingetogen verfijning.
  • Romantiek en Speelsheid: Delicate bloemmotieven, zachte stoffering en gedetailleerde meubeldetails voegen een vleugje romantiek toe. Onverwachte speelse elementen brengen levendigheid in het interieur.
  • Casual en Chic: Comfort en ontspanning vormen de basis van informeel wonen. Zorgvuldig geselecteerde eyecatchers, luxe materialen en verfijnde accessoires voegen een vleugje chic toe.

Klantervaringen

Geweldige Ervaring met PAN Architects - Betrouwbaar, Creatief en Punctueel! We hebben met veel plezier samengewerkt met PAN Architects. Ze zijn super betrouwbaar en komen altijd hun afspraken na. Hun creatieve ideeën hebben onze projecten naar een hoger niveau getild. Ze werkten snel en waren altijd op tijd, wat ons veel vertrouwen gaf. Het team was ook erg vriendelijk en luisterde goed naar onze wensen. We zijn zeer tevreden en bevelen PAN Architects van harte aan voor elk architecturaal project!

Julian Clarkson Verbouwing Bergen NH

Onze ervaring met PAN Architects was een bevestiging dat verbouwen, zelfs in uitdagende omstandigheden, kan leiden tot prachtige resultaten. We zouden niet aarzelen om PAN Architects aan te bevelen aan iedereen die op zoek is naar een architectenbureau dat luistert, creatieve oplossingen biedt en een diep respect heeft voor de emotionele waarde van een huis.

Fam. Bennis Transformatie woonhuis Zwaag

Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor het geweldige werk dat PAN Architects heeft geleverd bij het ontwerp van onze aanbouw. Vanaf het allereerste overleg waren ze helder, duidelijk en zeer professioneel. Ik kan het team van de architect en constructeur niet genoeg aanbevelen. Hun professionaliteit, betrokkenheid en vermogen om mee te denken in oplossingen maken hen tot uitstekende partners voor elk bouwproject. Als je op zoek bent naar een succesvolle en plezierige ervaring bij het ontwerpen van je droomhuis, dan moet je absoluut met dit team samenwerken. Gustavo en Roxana, nogmaals bedankt voor jullie fantastische werk!

Machteld en Rob Duurhoud - de Kreij Uitbouw Keuken Wognum

Bij PAN architects kun je terecht voor uitdagende ontwerpen die goed doordacht zijn. We zijn door Gustavo en Roxana super goed geholpen tijdens het gehele proces. Wat in ons geval soms flink uitdagend was.

Fam. van der Star CLT woning Broek op Langedijk

Wat is CLT en waarom is het belangrijk voor duurzame architectuur?

Cross-Laminated Timber (CLT), oftewel kruislings gelamineerd hout, is een bouwmateriaal dat steeds meer erkenning krijgt vanwege zijn duurzaamheidsvoordelen en de esthetische mogelijkheden die het biedt voor het bouwen van structuren. Als we CLT in het perspectief van duurzaamheid plaatsen, zijn er meerdere niveaus waarop dit materiaal positief bijdraagt aan zowel het bouwproces als de uiteindelijke constructie.

Verbouwing Hillegom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minimalisme in steen

Een bijzonder robuust ontworpen huis voor een gezin van drie personen. Sober en toch verfijnd biedt het huis terughoudendheid in de vertrekken die de gebruikers. Dit gebouw is een opeenvolging van externe en interne ruimten die spelen met de begrippen stevigheid en transparantie, geslotenheid en openheid, ze vullen elkaar aan om een hedendaagse leefruimte te scheppen.  

Hybride woon-werk uitbreiding

Architectonische ritmiek en samenspel tussen materiaal en de verticaliteit.

Schuurwoning Nieuwe Niedorp

Met de schuurwoning typologie als basis sjabloon, werden de massa’s opgedeeld volgens een verhoudingsleer afgeleid van de gulden snede. De verhouding van 1 staat op 1,61 staat in overeenstemming met alle zichtbare delen van de bouw, wat zorgde voor een vertrouw en logisch voorkomen van de hoofdcompositie.

 

 

Wonen aan het water

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kantoor Veghel

Het gebouw balanceert licht en massa, openheid en beslotenheid, zowel binnen als buiten. Een groot atrium van twee verdiepingen hoog verbindt de receptie en flexibele werkruimten op de begane grond met de speciale kantoren op de eerste verdieping. De gemeenschappelijke ruimte is verdeeld over de hele voorgevel, met weidse uitzichten naar buiten. De ritmische, smalle zijopeningen worden gecomplementeerd door dakramen boven het atrium in dezelfde ritmiek, zodat overal daglicht binnenvalt.

Transformatie boerderij tot stadswoning

Een gezinsvriendelijke, lichte en open omgeving te creëren: een huis met verfijnde eenvoud, intelligent ruimtegebruik, moderne hedendaagse accenten, maar met respect voor het originele gebouw.  

Over Ons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brasserie Radboud

Het restaurant D’Moriaan is gevestigd in een van de oudste historische panden van Warmenhuizen. Na een succesvolle crowdfundingsactie kregen we de opdracht om het interieur van het restaurant opnieuw in te richten en de aangrenzende feestzaal om te vormen tot een moderne, stijlvolle brasserie.

Heerbestemming Alkmaar

Een moderne kantoor in een oud industrieel pakhuis met verborgen kwaliteiten, in de wijk Viaanse Molen in Alkmaar.