BEZOEKADRES
CONTACT

T : +31(0) 614816708

E: info@panarchitects.nl

PAN ARCHITECTS
We verlenen volledige architectonische diensten in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en eindgebruikers, om gebouwen en plekken te creëren die een positieve invloed op het leven van mensen hebben en een genot zijn om te beleven.
PAN Architects heeft veel ervaring in het realiseren van mooie en praktische woningen, uitbreidingen en verbouwingen van huizen in Noord-Holland.
Download het Welkomstpakket voor nieuwe klanten

 

We werden door de opdrachtgever benaderd om hem te helpen met het verbouwen van een nieuw aangekochte bedrijfswoning voor de komst van van hun baby.  
Er moest nagedacht worden over de woonsituatie; de begane grond voelde krap aan in tegenstelling tot de enorme bedrijfsruimte die onbenut bleef. 
In de uitbouw aan de straatzijde werd een kantoor aan huis gecreëerd, en de uitbouw aan de achterzijde werd verdeeld in een balzaal en de functionele uitbreiding van keuken en woongedeelte. Om deze verschillende functies visueel met elkaar te verbinden was architectonische ritmiek en samenspel tussen materiaal en de verticale ramen op zijn plaats, die voor visuele samenhang zorgen en het geheel omsluiten. 

 

Colophon

Functie                                Kantoor | Danszaal | Woonhuis
Plaats                                  Heerhugowaard
Oppervlakte                        380 m2
Opevering                           2019

 

Kijk veder

Bekijk gerelateerde projecten.

Minimalisme in steenarchitectuur | Nieuwbouw

Schuurwoning Nieuwe Niedorp | Nieuwbouw

Wonen aan het water | Nieuwbouw